El Carnastoltes!!

Carnaval:

Muchos dicen que el carnaval se demora más de 5.000 años atrás. Al igual que dicen que apareció en en Imperio Romano en honor al dios Saturno.

El Carnaval de rio de Janeiro:


Es uno de los espectáculos más grandes de América y una de las mayores manifestaciones de la cultura cariocaLlena de música y color las calles de la ciudad durante una semana y que tiene su punto culminante en el espectacular desfile de la Escuelas de Samba que se lleva a cabo en el Sambódromo.


El Carnaval de Venecia:

El Carnaval a València es celebra amb diferents festes per tota la ciutat, però agafa una rellevància especial en alguns municipis.
El carnaval a la Comunitat Valenciana se celebra al voltant de el mes de febrer i principis de març.
Com ja sabeu, el carnaval és una festa en la qual regna la diversió, la participació popular i les ganes de passar-s'ho bé i això és just el que compleix el carnaval de València.
Des del meu punt de vista és increïble com ho fan allà.

El Carnaval de Tenerife:


El Carnaval de Santa Cruz de Tenerife ostenta, juntament amb el Carnaval de Cadis i el Carnaval de Águilas la màxima consideració per a festes que concedeix el ministeri amb competències en turisme a Espanya.

El Carnaval de Santa Cruz de Tenerife se celebra des dels primers assentaments europeus,sent ara una de les festes per carnaval més sortides a espanya entre les tres que hi ha.

Comentarios

Entradas populares