Un viatge, a on?

Sincerament la meva idea seria anar al Japó, però encara que pogués anar ara no ho faria, simplement perquè prefereixo anar amb gent important per a mi.

Ara si pogués me n'aniria a Madrid, crec que estaría bé, ja que com amb el temps m'han dit llocs per veure allà, al final amb el temps t'entren ganes.

Bé, per escriure això li demanaré ajuda a Cristian que actualmenet hi viu allà 😺




Per on començaria?

Primer arribaria a l'estació de Atocha, un lloc bastant bonic des de la opinió de Cristian, és un lloc amb moltes plantes, com si tingués un bosc dins.

Sortiríem de l'estació i aniríem pel carrer d'Alfons XII, al final d'aquest carrer trobariem el Paque de Retiro.

En aquest lloc encontrarimos la font de l'angel caigut, l'estany gran, on pots pedir una barqueta. El palau de vidre que al costat de el palau de Velázquez és un lloc on es fan exposicions.


També hi ha la roserar, simplement és un jardí amb roses. I finalment els jardins de Cecilio Rodríguez, que són coneguts perquè tenen paons, a més de que el parc té diversos monuments i llocs d'interès.
Després, si sortim per la porta de l'angel caigut, podem trobar-nos amb el jardí botànic reial .

Avançat pel passeig de prat ens trobarem amb el Caixaforum, un altre lloc d'exposicions, a més del museu nacional del pradro.


Pujant al passeig del prat ens podem encotrar la font de Neptú, a partir d'aquí avançant per la plaça de les corts ens trobarem amb la Porta de el Sol
que és molt coneguda perquè aquí hi ha el km 0.

Aniríem a la plaça major una mica més enllà, passant pro carrer major ens trobarem el palau reial de Madrid, amb els seus jardins.
Al nord del palau real, hi ha la Gran Via on hi ha moltes botigues i és la més concorreguda de Madrid.

Avançant per la Gran Via ens podem trobar la Font de Cibeles i la Posada d'Alcalá.


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares